
 
Denne lynhurtige og
lækre dessert kan også tilberedes med blommer, ferskner eller nektariner. 
Arbejdstid: 10min.
Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.) 
 
#
400 g friske
abrikoser 
3 spsk sukker 
1 kvist citrontimian
1½ dl græsk yoghurt 
1 spsk flormelis 
¼ stang vanilje
(eller lidt vaniljesukker) 
1 tsk fintrevet
lime- eller citronskal 
*
 
Skær de vaskede
abrikoser i halve eller kvarte. 
Smelt sukker til
gylden karamel på en pande og tilsæt abrikoser og citrontimian. 
Lad dem simre under omrøring
i ca. 5 min. 
Rør yoghurten cremet
med flormelis, vaniljekorn og limeskal. 
Anret abrikoserne på
to asietter og top op med yoghurten. 
Server straks. 
 
Tips: Erstat evt.
den rørte yoghurt med en god vaniljeis.