Logo

Karrykylling med ris - camping

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrykylling med ris - camping

Tilpasset camping og Trangia sæt

Hovedret til 4 personer Tilberedningstid: 35 min.

 

500 g kyllingefilet

1-2 hakkede løg

2 peberfrugter i tern

1 bundt snittede forårsløg

3 gulerødder i strimler

½ broccoli

1 dåse kokosmælk

½ dl vand

½ bundt basilikum, skåret i fine strimler

4 dl ris

2 spsk karry

salt og peber

  

Kog risene i dobbelt mængde letsaltet vand ca. 20 min. i den lille gryde.

Tag den af blusset efter 20 min. og lad den trække lunt det sidste stykke tid.

Kødet skæres i strimler og steges i lidt olie og smør, i den store gryde - gør det evt. af to omgange.

Læg kødet på en tallerken når det er stegt.

Tilsæt lidt mere olie og svits løgene.

Drys karry over løgene og lad den 'brænde' lidt af, dette vil fremhæve karrysmagen.

Tilsæt gulerødder, peberfrugt og forårsløg.

Hæld kokosmælk og lidt vand over grønsagerne, for at få den rigtige konsistens. Vend kylling med skåret basilikum i grønsagerne.

Smag til med salt og peber undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her