Logo

Kartoffel-lasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store bagekartofler
1 pk.frossen hel spinat
salt
peber
1 pk.mornaysauce
15 g smør
50 g reven ost

Skræl kartoflerne, skær dem i skiver på ¼ cm’s tykkelse og drys med salt og peber. Den optøede spinat presses fri for væde og krydres med salt og peber. I en smurt form lægges kartoffelskiver i lag med spinat og mornaysauce. Slut af med sauce og drys med ost. Bag lasagnen ved 200º i ca. 25 min.
Tip: Retten kan også tilsættes ristet hakket okse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her