Logo

Havreboller med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl vand
25 g gær
2 tsk salt
1 spsk olie
200 g revet courgette
2.5 dl havregryn
950 g hvedemel
 
Gæren udrøres i lunkent vand.
Tilsæt salt, olie, revet courgette og havregryn.
Tilsæt hvedemel, men hold lidt af det tilbage da det varierer hvor meget
hvedemel dejen kan tage.
Dejen æltes godt igennem til den er smidig og glat.
Hæver på køkkenbordet i ca. 1 time.
Dejen æltes godt igennem og formes til 16 boller som lægges på bagepapir
på pladen og efterhæver i 20-30 min.
Bollerne pensles med mælk eller æg og sættes i en kold ovn.
Ovnen indstilles på 200ºC og bollerne bages i ca. ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her