1 chili helst en stærk thai-chili udkernet og finthakket 
1 stort fed hvidløg finthakket 
1 spsk  sukker 
1 ½ tsk  riseddike 
1 ½ tsk  limesaft 
1 ½ spsk  fiskesauce 
1 ½ spsk  vegetabilsk olie 
½ mellemstort løg skåret i tynde halvmåner 
sort peber 
200 gram hvidkål skåret i tynde strimler 
1 mellemstor gulerod revet eller skåret i tynde strimler 
200 gram stegt eller kogt kyllingebryst skåret i tynde strimler 
1 stort bundt mynte (ca. 40 gram)finthakket 
Bland chili, hvidløg, sukker, riseddike, limesaft, fiskesauce, olie og løg i en skål og smag til med peber. 
Lad dressingen trække i en halv time. Kom hvidkål, gulerod, kylling og mynte i en stor skål, hæld dressingen over og bland det hele godt, så dressingen fordeles. 
Serveres på et stort fad med mere mynte drysset over.