Logo

Nøddeformkage med rommarinerede vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g grønne vindruer
½-1 dl brun rom
200 g plantemargarine
250 g sukker
3 store æg
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g valnødder
smør til form
rasp
 
Halver druerne og læg dem i en skål og hæld rom over.
Lad dem stå 1 time og vend dem et par gange.
Smelt plantemargarinen og pisk den med sukkeret.
Pisk 1 æg i af gangen og rør grundigt.
Bland bagepulveret i melet og rør det i.
Hak nødderne - ikke for fint - og rør dem i dejen.
Smør en bageform (franskbrødsform) og drys med rasp.
Rør væden fra druerne i dejen og læg ca. halvdelen af dejen i formen. Hæld druerne i fordelt jævnt.
Fordel resten af dejen ovenpå og glat den ud og tryk den ned om druerne.
Sæt formen i en 190ºC varm ovn i 45-50 minutter.
Lad den køle af i formen.
Serveres med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her