Logo

Brun suppe på ben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg ben og knogler
3 overskårne løg 
1 helt hvidløg
et stykke kalvebryst eller andet forkød
3 dåser tomater
1 dåse tomat
 
Ben, knogler, overskårne løg og helt hvidløg- kommes i en bradepande og
brunes i en 200°C varm ovn i 20 minutter.
Fedtet hældes fra, knogler og et stykke kalvebryst eller andet forkød
kommes i den store gryde sammen med løgene, dækkes med vand og koger op,
skummes godt.
Tilsæt tomater og tomat puré og suppen koger nu 3 timer.
Suppen sigtes - (tomater og løg, der er kogt med suppen kasseres)
Kødet serveres for sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her