Logo

Råstegte kammuslinger med syrlige æbler, fedtegrever og salturt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
8 kammusliger.
Salt. Sukker.
400 g hakket svinespæk.
200 g salt­urt.
Smør
 
Syrlige æbler
100 g eddike.
100 g vand.
100 g sukker.
2 æbler (fx Guldborg)
 
Fjern kammuslingernes lukkemuskel og krydr med salt og lidt sukker.
Stil på køl
 
Syrlige æbler: Skær æblerne i tern.
Kog en lage på sukker, eddike og vand.
Hæld den straks over æbleter­nene og stil på køl min. 6 timer.
 
Kog det hakkede spæk til fedtegrever, si fedtet fra og drys greverne ud på fedtsugende papir og krydr med salt.
Skyl salturten og nip de grove grene fra.
Steg kammuslingerne halvt færdige, tilsæt smør og lad det bruse op, til­sæt salturt og sving panden et par gange.
Anret kammuslingerne med syrlige æbletern og sprøde fedtegrever.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
13621-09-2010 20:55:05 Jan
Hvor kan man købe salturt?

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her