Logo

Skvalderkål som spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l ung frisk skvalderkål
40 g margarine
3 spsk hvedemel
4 dl mælk
salt
tørret stødt merian
bacon eller æg
brød
 
Pil stilkene fra skvalderkålen, skyl bladene grundigt, damp dem i egen væde 5-10 min., hak dem groft.
Lav sauce af margarine, hvedemel og mælk, giv kålen et opkog i saucen, spæd lidt mere mælk i om nødvendigt.
Smag til med krydderier.
Server stuvningen til ristet bacon, kogte æg eller bare til ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4984 stemmer)
Siden er blevet set 6.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her