900 g frossen, optøet hel spinat 
700 g broccoli 
12 æg 
1 liter mornaysauce 
4 spsk finthakket løg 
1 tsk revet muskatnød 
2 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
Mikroovn: 
Fordel spinat og øvrige ingredienser i 3 fade (a ca 1 ½ liter). 
Dæk fadene løst med plastfilm. 
Et fad ad gangen i mikrobølgeovnen: ca 15 min. ved fuld effekt. 
Hæld spinaten i en sigte - ad 3 gange - og pres den fri for vand. 
Skær små broccolibuketter fra stilken. 
Skær stilken i tynde skiver. Pisk æg og mornay sauce sammen. Tilsæt løg og krydderier. 
Fordel halvdelen af spinaten i bunden af 2 smurte, ovnfaste forme (a 2 liter). Læg herpå broccoli i et jævnt lag. 
Hæld æggeblaningen over grønsagerne og slut med resten af spinaten. 
Bank formene let mod bordpladen og bag dem midt i ovnen. 
Bagetid: Ca. 1 ½ time ved 175°C. 
 
Stil terrinerne tildækket i køleskabet 12 - 24 timer.