Logo

Oksehalesuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 50 min.

# Ingredienser

1 oksehale på ca. 1 kg, hugget igennem i leddene
2 spsk smør eller margarine
1 gulerod i skiver
1 pastinak i terninger
¼ selleri i terninger
1 porre i skiver
1 løg delt i kvarter
1½ l vand
5 hele peberkorn
½ spsk groft salt
½ dl tør madeira

* Tilberedning

Brun kød og grønsager i fedtstoffet i trykkogeren.
Hæld vandet ved og tilsæt krydderierne.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk.
Lad suppen koge i 50 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødet op og si suppen.
Befri kødet for ben og kom det tilbage i gryden sammen med den siede suppe.
Bring suppen i kog og tilsæt madeiraen. Smag suppen til med salt og peber.

Tips
: Grønsagerne kan kommes på suppen igen, eller de kan pureres og røres i inden kødet tilsættes.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her