Logo

Røget dyrekølle med tranebærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget dyrekølle
250 g tranebær
100 g sukker
4 dl creme fraice 38%
salt og hvid peber
3 slags salat (mest rucula, gerne salat med forskellige farver)
Kørvel til pynt.
1 stk hjemmebagt flûtes.

Den røgede dyrekølle, lægges i fryseren, ikke så den er stivfrosset, men bare så den er frosset i kanten, så er den lettere at skære i tynde skiver.

Sukkeret smeltes i en gryde, ligesom man gør til brunede kartofler, tilsæt en lille klat smør, og kom tranebærene i, vend rundt i sukkermassen, så bærrene koger lidt ud.
Derefter tilsættes cremefraiche og cremen smages til.

Køllen anrettes på salatbladene, revet i mindre stykker, og cremen ved siden af. Pynt med lidt kørvel og lun flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 14.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1388402-03-2024 12:03:13 Gudrun Steffensen
Skal det være friske tranebær, eller kan man bruge tørrede?
39517-12-2009 22:53:17 madABC
Som jeg læser opskriften så skal cremen være varm, men måske er den også lækker som kold, prøv med resten til natmad eller dagen efter.
39617-12-2009 14:26:12 Gitte Meldgaard
Skal tranebærcremen serveres lun eller kold.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her