Logo

Peberfrugter med skinkefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugter med skinkefars

4 middelstore peberfrugter.

salt

250 g hakket svinekød

100 g ferskrøget skinke

1 æg

2 spsk rasp

1 tsk hvedemel

1 knsp oregano

4 spsk mælk

smør eller margarine

4 spsk koncentreret tomatpuré

2 spsk suppe, rødvin eller vand

Tilbehør: kogt spaghetti - se Tillæg, reven ost, brød

*

Flæk peberfrugterne på langs og fjern trøstanden.

Læg dem i ko­gende, letsaltet vand i 2-3 minutter, tag dem op og lad dem dryppe af.

Rør en fars af svinekød, groft hakket ferskrøget skinke, æg, rasp, hvedemel, oregano og mælk og fordel den i peberfrugterne.

Læg dem i velsmurt, ildfast fad og dryp lidt smeltet fedtstof over.

Bland tomat­pureen med suppe, rødvin eller vand og hæld den i bunden af fa­det.

Stil det ind i en 225°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Server kogt spag­hetti, reven ost og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1076817-01-2017 00:53:37 Annette Kirschbaum Kruse Andersen
Bare der var flere retter med skinkefars 6% 😋 Tak for en spændende side. 😊

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her