Logo

Tomater med tunfyld og pasta pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 store tomater
1 ds tun
1 dl rasp
3 spsk revet parmesan
1 fed hvidløg
1-2 spsk hakket persille
salt og peber
olivenolie
200 g pasta
pesto fra glas

En delikat & samtidig billig ret fra Italien. Server tomaterne varme og med pasta som en hovedret, eller lune med lidt salat som en mættende forret. Så beregnes der dog kun en tomat pr person. De fungerer også fint kolde, fx på et større buffetbord.

Skær et "låg" af hver tomat og udhul dem ved hjælp ef en teske. Stil det udhulede tomatkød til side. Lad tomaterne dryppe af med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle. Drys dem indvendigt med salt. Rør fyldet sammen: den afdryppede og mosede tun vendes med rasp, persille, revet ost, salt og peber samt lidt olivenolie. Fyld massen i tomaterne. Fyldet falder lidt sammen under bagningen, så du kan godt lave top på. Stil tomaterne i et smurt, ovnfast fad og kom det hakkede tomatkød ned ved siden af. Du kan evt. dryppe det med lidt balsamico. Bag tomaterne i en 200ºC varm ovn i en lille halv time.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken og vendes med pesto. Server den varme pasta til tomaterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her