Logo

Sauce au pain

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 løg
1 liter mælk
6 skive franskbrød
kryddernelliker
salt, peber
 
Stik 3 nelliker i hvert løg og kog løgene 1 time i mælken.
Mix løgene med ⅔ af mælken i en blender.
Smuldr franskbrødet i og blend på ny.
Krydr med salt og peber og lad saucen simre ca. 20 min. på svagt blus.
 
Tips: Passer til stegt fjerkræ og svinekoteletter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her