400 g  frosne, optøede rejer med skal
500 g  friske, grønne asparges 
1 l. vand
1 tsk  groft salt
 
sauce: 
1 dl  piskefløde
1 dl  små dildkvist e
1 ½ dl  cremefraiche 38%
2 æggeblommer (str. store )
¼ tsk  groft salt
friskkværnet peber 
 
50 g  ørredrogn
 
Pynt: 
Dildkviste
Pil de hele rejer. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem 2-3 min., efter tykkelse. Lad dem dryppe af i et dørslag. 
Grøn sauce:
Blend piskefløde og dild i ca. 20 sek. Kom cremefraiche i en lille  gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål.  Pisk lidt af den varme cremefraiche i æggeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "grønne" fløde og varm saucen igennem. Smag til med salt og peber. 
Serveringen:
Anret asparges, rejer og ørredrogn i grupper på portionstallerkener. Server saucen i en skål ved siden af.