Logo

Legeret hønsekødssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Legeret hønsekødssuppe

 

Fantastisk opskrift på legeret suppe med hønsekød. Suppen er meget enkel og billig at lave og kan varieres i det uendelige med grønsager, bouillon- og kødtype. Smager himmelsk...

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

2 gulerødder

1 liter hønsekødssuppe

2 æggeblommer

2½ dl piskefløde

400 g kogt hønsekød fx rester

salt og hvid peber

italiensk (glat) persille eller alm. kruspersille

*

1. Skrab gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kør dem til mos i blenderen med lidt suppe.

2. Bring suppen i kog, tilsæt mosen og lad det simre i 10 min.

3. Pisk æggeblommerne med fløden og tilsæt lidt af den varme suppe.

Hæld det tilbage i gryden og varm op under stadig piskning. Suppen må IKKE koge.

4. Skær hønsekødet i mindre stykker, der varmes i suppen.

Smag til med salt og peber og drys med grofthakket persille.

5. Server hjemmebagte boller til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 8.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her