
 
Du bliver simpelthen nødt til at smage denne mexicanske dejlige
suppe. Den er fuld af saft og kraft.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. 
#
2 gulerødder 
1 bdt forårsløg 
2 stilke blegselleri 
20 g smør 
1½ liter hønsekødssuppe 
1 ds (400 g) flåede tomater 
125 g frosne majskorn 
2 fed hvidløg 
½ tsk chilipulver 
salt, hvid peber 
300 g kogt hønsekød 
50 g saltede jordnødder' 
*
1. Rens grønsagerne, skær dem i småstykker og svits dem i
smør i en stor gryde. 
Det må ikke brune. 
2. Hæld suppe ved og bring det i kog. 
Hæld væden fra tomaterne og hak dem fint. 
Hæld dem i suppen, der koger i 10 min. 
3. Tilsæt de frosne majs samt 2 hele, pillede hvidløgsfed. 
Lad det koge i 5 min. 
Smag til med chili, salt og peber. 
Suppen skal smage ret skarpt. 
4. Skær hønsekødet i fine strimler, der varmes i suppen. 
5. Server suppen med grofthakkede jordnødder til i en skål,
så hver især kan drysse dem over sin tallerken suppe. 
Server brød til.