Logo

Mexicansk suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk suppe

 

Du bliver simpelthen nødt til at smage denne mexicanske dejlige suppe. Den er fuld af saft og kraft.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

2 gulerødder

1 bdt forårsløg

2 stilke blegselleri

20 g smør

1½ liter hønsekødssuppe

1 ds (400 g) flåede tomater

125 g frosne majskorn

2 fed hvidløg

½ tsk chilipulver

salt, hvid peber

300 g kogt hønsekød

50 g saltede jordnødder'

*

1. Rens grønsagerne, skær dem i småstykker og svits dem i smør i en stor gryde.

Det må ikke brune.

2. Hæld suppe ved og bring det i kog.

Hæld væden fra tomaterne og hak dem fint.

Hæld dem i suppen, der koger i 10 min.

3. Tilsæt de frosne majs samt 2 hele, pillede hvidløgsfed.

Lad det koge i 5 min.

Smag til med chili, salt og peber.

Suppen skal smage ret skarpt.

4. Skær hønsekødet i fine strimler, der varmes i suppen.

5. Server suppen med grofthakkede jordnødder til i en skål, så hver især kan drysse dem over sin tallerken suppe.

Server brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her