Logo

Rib Eyes Roquefort

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Rib Eyes
smør
salt
peber
75 g roquefort ost eller Høng Himmelblå
1 håndfuld spæde spinatblade eller hjertesalat
½ bdt brøndkarse
6-8 små cherrytomater
8 sorte oliven
50 g bacon i små tern
1 løg i både
½ spsk olivenolie
2 tsk balsamico eddike

Rib Eyes:
Brun hurtigt bøfferne på panden og steg dem 1 min. på hver side i lidt smør. Læg bøfferne i et smurt ovnfast fad og fordel osten oven på. Gratinér kødet ved 250°C i 5-6 min. Krydr med salt og peber og lad dem hvile ca. 5 min.

Salat:
Skyl spinatblade ne grundigt og nip stilken af. Bland spinatblade ne med brøndkarse, halve cherrytomater samt oliven. Sautér bacon og løgbåde 3-4 min. i olivenolie, tilsæt balsamico eddike og lad det koge ind.
Afkøl blandingen lidt og bland den i salaten.Servér salaten til de gratinerede Rib Eyes sammen med persilleflûtes og evt. stegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her