Logo

Ananassorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
½ dl vand
500 g pureret ananaskød
saften fra 1 lime
8-12 tynde skiver ananas fra en lille ananas
8-12 gardeniablomster
ananasblade
 
Opløs sukkeret i småkogende vand, og lad det afkøle til stuetemperatur.
Skær ananassen i mindre stykker, og purer med foodprocessor.
Tilsæt sukkervandet pureret ananaskød og limesaft, og rør det sammen.
Hæld det hele gennem en si.
Fryses i en plasticbeholder med låg på i ca. 4 timer, rør undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her