Logo

Sur-sød sauce med ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds ananas
1 stk peberfrugter
1-2 stk løg
4 stk springløg
1-2 stk gulerødder
2 stk tomater
2 stk hvidløg
1 ds tomatpure
2 dl ketchup
5 spsk eddike
1 dl sukker
5 spsk fiske sauce nambla
tsk peber
tsk salt
6 spsk olie
 
Top og bund skæres af peberfrugterne, og de deles på langs i 10-15 stykker.
Løg skæres i skiver.
Tomater deles på midten, og hver halvdel skæres i 4 stykker.
Gulerødder skæres i stykker, der er 3-4 cm. lange og flækkes på langs 2 gange.
Springløg skæres i stykker, der er ca. 4 cm lange.
Ananas ringe deles i 4 stykker.
Olien varmes, i dyb stegepande eller wok, og hvidløget svitses.
Tomatpure, ketchup, eddike sukker, fiske sauce, peber og salt kommes i panden og røres rundt i ca. 2 min.
Alle grønsagerne, kommes på panden og røres forsigtigt rundt i ca. 4 minutter.
Det er vigtigt, at grønsagerne ikke steger for meget, de skal være sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her