25 g gær 
1 tsk  fint salt 
1 spsk  honning 
25 g margarine 
2 ½ dl  vand 
2 æg 
125 g grahamsmel 
ca. 300 g hvedemel
 
Opløs gæren i salt i en røreskål. 
Smelt honning og margarine i en gryde, tilsæt vand og hæld blandingen i 
gæropløsningen, når den er fingervarm. 
Tilsæt nu 1 æg, grahamsmel og det meste af hvedemelet og ælt dejen 
grundigt igennem.
Lad den hæve lunt og tildækket i 40-50 min., vend den derpå ud på 
køkkenbordet med resten af melet og form den til et aflangt brød, der 
lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver en halv times tid. 
Klip brødet med en saks og træk "snipperne" til hver sin side. 
Pisk det andet æg sammen og pensl brødet med dette, inden det sættes i 
ovnen ved 200°C. 
Bages i ca. 30 min., til brødet er smukt gyldent.