
 
150 g kikærter 
50 g semi-dried tomater 
3 stilk bok choy eller sølvbede (bladbede)
5 forårsløg 
100 g gedeost 
saften af 1 citron 
3 spsk olivenolie 
salt og hvid peber 
Udblød kikærterne i mindst 6-8 timer. 
Kom nyt vand ved og kog dem i ca. 45 minutter uden salt. 
Lad dem afkøle. 
Snit den hvide bok choy-stok fint og hak de grønne blade. 
Snit forårsløgene i tynde skiver. 
Bland kikærter, bok choy, forårsløg, afdryppede semi-dried tomater med citronsaft og olivenolie. 
Smag til med salt og hvid peber. 
Lad gerne salaten trække. 
Anret salaten på et fad og fordel gedeosten over. 
Bræk eventuelt osten i mindre stykker. 
Tips: I stedet for semi-dried tomater kan anvendes soltørrede tomater.