Logo

Oksehak med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 løg
2 gulerødder
Olie/ margarine
4 dl ris
3 dl grønsags bouillon
ca.200 g frosne ærter
2-3 tsk karry
Salt og peber 


Hak løget, svits karry i olie/margarine og tilsæt løg, svitses til de er klare, gulerødderene kommes i, tilsæt kødet, steg det til det er grynet, tilsæt ris de skal også lige steges til de er klare, derefter tilsættes bouillon, og retten simre under låg,til den har absorberet vandet.
Ærterne kommes i 5 min. før servering.
Tilbehør: et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her