Logo

Porsesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 couverter)
½ liter sigtet grundlage koges op med ca. 4 spsk porseblade.
Lagen afkøles, og sildestykkerne lægges i.
 
Grundlage:
1 liter eddike
1 liter sukker
1/ 2 liter vand
2 spsk sort hel peber
5 løg i tykke skiver
 
Sild:
Islandske marinerede sildefileter med skind. Sildene befries for skind og udvandes i ca. 5 timer til den værste saltsmag er væk. Sildene skæres i passende stykker.
 
NB: Porsen vokser vildt i hede­landskabet ved Skagen, men ses også andre steder i Danmark. Sæsonen be­gynder ved Sct. Hans og fortsætter til ud på efteråret.
Porse egner sig godt til nedfrysning.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her