Tilberedningstid: 1 time 
2 spsk olie 
2 gulerødder 
400 g skinke- eller kalkunkød i strimler 
2 løg 
1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
250 g champignon 
4 kartofler 
½ dl sojasauce 
½ dl vand 
1 tsk salt 
100 g bønnespirer 
½ kinakål 
1. Alle grønsager renses og skæres i tynde strimler. Det er specielt vigtigt, at kartoflerne skæres i meget tynde strimler, da de ellers ikke bliver kogt. 
2. Opvarm en stor stegegryde så den er meget varm og varm olien i gryden. 
3. Svits gulerødderne i 1 min. 
4. Kom kødstrimlerne i gryden og svits videre i 1 min. 
5. Kom løgene i og svits videre i 1 min. 
6. Kom peberfrugterne i og svits videre i 1 min. 
7. Kom champignonerne i og svits videre i 1 min. 
8. Kom kartoflerne i og svits videre i 1 min. 
9. Tilsæt sojasauce og lad det hele koge under låg ved svag varme i 5 min. 
10. Kom kinakål og bønnespirer i gryden og rør godt rundt ved stærk varme i endnu 2 min. Smag på kartoflerne, der skal være "bid" i dem. 
Server med løse ris og sojasauce og spis gerne retten med pinde.