25 g smør eller margarine
100 g skært oksekød i tynde strimler
1 ½ tsk chilipulver efter smag
1 spsk tomatpure
2 tsk hvedemel
2 tomater flåede uden kerner
1 ½ dl varm oksebouillon
50 g champignon i skiver
1 lille porre skåret i skiver
50 g majs
100 g røde bønner på dåse (kidney)
25 g tortillachips knuste
15 g lageret danbo- eller cheddar
Pynt: hakket persille
Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højeste effekt.
Rør om 2 gange under kogningen.
Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30 sek. på højeste effekt.
Tilsæt hvedemel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons.
Rør godt rundt og kog i 2 min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet.
Rør 2-3 gange under kogningen.
Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10 min. på middel effekt.
Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6 min. på middel effekt.
Bland de knuste tortillachips med den revne ost.
Drys blandingen over retten og kog i 30-45 sek. på højeste effekt.
Drys med persille og server.