Logo

Chili-gryde i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør eller margarine
100 g skært oksekød i tynde strimler
1 ½ tsk chilipulver efter smag
1 spsk tomatpure
2 tsk hvedemel
2 tomater flåede uden kerner
1 ½ dl varm oksebouillon
50 g champignon i skiver
1 lille porre skåret i skiver
50 g majs
100 g røde bønner på dåse (kidney)
25 g tortillachips knuste
15 g lageret danbo- eller cheddar
Pynt: hakket persille

Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højeste effekt.
Rør om 2 gange under kogningen.
Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30 sek. på højeste effekt.
Tilsæt hvedemel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons.
Rør godt rundt og kog i 2 min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet.

Rør 2-3 gange under kogningen.
Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10 min. på middel effekt.
Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6 min. på middel effekt.
Bland de knuste tortillachips med den revne ost.
Drys blandingen over retten og kog i 30-45 sek. på højeste effekt.
Drys med persille og server.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her