Logo

Græsk kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kartofler
200 g store løg
2 fed hvidløg
1 bundt bredblade t persille
375 g knoldselleri
375 g tomater
200 g gulerødder
1 tsk olivenolie
1 dl tomatpure
1 ½ l. grønsagsbouillon

Kartoflerne skrælles og skæres i stykker. Løgene pilles og skæres i kvarte. Hvidløgene pilles og hakkes. Persillen skylles og hakkes. Sellerien skrælles og skæres i tern. Tomaterne flås og hakkes. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver .

Grønsagerne svitses hurtigt i olien i en stor gryde, og tomatpureen og bouillonen kommes ved. Det hele koges ved svag varme i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her