Logo

Rødkål med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille rødkål
3 pastinakker eller persillerødder
2 dl rødvin
1 dl Aceto balsamico
1 dl sukker
4 stk hel kanel
1 hel chili
 
Snit rødkålen fint og skær rødderne i tændstiksto­re stykker.
Kom alle ingredienser i en gryde og lad simre til kål og rødder er møre,
10-20 minutter.
Smag til med sukker og eventuelt lidt mere Aceto balsamico.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her