Logo

Briesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det lyder måske lidt mærkeligt med brie i en suppe, men resultatet er overraskende. Prøv at tilføje muslinger eller østers til suppen.


4-6 skalotteløg
150-200 g brieost (ikke for stærk)
2 dl tør hvidvin
2 dl muslingebouillon eller anden lys bouillon
2-3 dl piskefløde
salt og peber
smør
Maizena



Hak løgene og sauter dem i smør til de er møre.
Skær brieosten i mindre stykker, kom osten ned til løgene, og lad den
smelte.
Kom hvidvin og Maizena i og kog ind til det halve.
Kom muslingefond og fløde på og kog op, blend og sigt.
Smag til med salt og peber. Jævnt evt.
 

Tips: Garnér suppen med muslinger, østers, champignon eller porre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her