
 
Brød med fyld: Indbagte pølser er populær mad hos både børn
og voksne, og så er det samtidig nem og prisrimelig mad. Her er en opskrift på snobrød.
 
#
50 g gær 
3 dl vand eller mælk 
2 spsk olie, 
1 tsk salt 
500 g hvedemel (8-9 dl) 
æg til pensling 
*
1. Smuldr gæren og udrør den i lunet vand eller mælk. 
Tilsæt olie, salt og mel. 
Ælt dejen blank og smidig. 
Lad den hæve tildækket på et lunt sted i ½ time. 
 
2. Lad den hæve og slå dejen sammen igen. 
Tril dejen til lange stænger, som rulles om afbarkede
tommelfingertykke grene eller bambuspinde, mindst 1 m lange. 
 
3. Pensl brødene med sammenpisket æg.
Grenen med dej holdes hen over gløderne og drejes indtil
brødet er brunt og slipper grenen. 
 

Se også opskrifter på Pølsebrød, Hamburgerbrød og Pitabrød