Logo

Spinatsalat med fjerkrælever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g små spinatblade
125 g champignon
1 spsk citronsaft
2 skiver bacon
4 spsk olie
250 g fjerkrælever
1 løg
1 spsk hakket persille
1 tsk dijonsennep
3 spsk rødvinseddike
2 tsk sukker

Spinatblade skylles og drypper af.
Champignon skæres i tynde skiver og dryppes med citronsaft.
Bacon skæres i tynde strimler.
Baconstrimler ristes i 2 spsk olie på en pande og lægges til afdrypning. Leveren skylles og steger i baconfedt 3 minutter på hver side.
Løget pilles og hakkes fint og røres sammen med persille, sennep og eddike. Resten af olien røres i.
Dressingen smages til med salt, peber og sukker.
Lever skæres i skiver og anrettes på spinatblade og champignon i en skål. Dressingen hældes over og pyntes med baconstrimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her