Logo

Grønsagsbånd med sauce bolognese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsbånd med sauce bolognese

 

Spaghetti bolognese er altid en sikker vinder. En lækker klassisk favorit, som er nem og hurtig at lave. Læs opskriften her.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 40 min.

 

# Ingredienser

2 pk pasta grønsagbånd

1 spsk olie

500 g hakket oksekød

150 g løg

1 rød peber

2 ds. hakket tomat

2 spsk tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)

1 spsk sukker

40 g parmesanost

frisk basilikum, eller anden krydderurt

*

Brun kødet i olie og tilsæt finthakket løg og rød peber.

Steg dem i ca. 2 minutter.

Hæld hakket tomat, tørret krydderi, friskkværnet peber og sukker i.

Lad bolognesen simre under låg i ca. 30 min.

Smag til med salt og peber.

Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 2 minutter.

Server grønsagbånd med bolognese, fintrevet parmesanost og basilikumblade

Tips: Tilsæt gulerod, blegselleri, hvidløg, rødvin og laurbærblad til din bolognese.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her