8 blade husblas
2 ½ dl  tør hvidvin
2 ½ dl  vand
2 spsk  hvidvinseddike
1 spsk  bouillonpulver
Salt og peber
1 spsk  sukker
400 g  kogt kalkunbryst
2 hårdkogte æg
3 tomater
1 løg
2 kviste dild
Husblas udblødes i koldt vand 10 minutter. 
Vin, vand og eddike bringes i kog, bouillonpulver, salt og sukker tilsættes. 
Væden knuges af husblasen som derpå opløses i den varme suppe. 
Suppen stilles til afkøling.  
Kalkunbryst skæres i skiver. 
Æggene deles i kvarte, tomater skæres i skiver. 
Løget skæres i ringe. Kød, æg, tomater og løg anrettes på et fad og garneres med dild. 
Den afkølede let stivnede aspic hældes over. 
Anretningen stilles køligt til aspicen er helt stiv.