Logo

Kalkunruller til party

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kalkunruller til party

 

Røget kalkunbryst kan du købe i pålægsmontren, lige klar til brug. Den røgede smag er god sammen med hummus • Ricottaost er en mager italiensk friskost som bruges på samme måde som hytteost .

• Hummus er lavet af kikærter.

Tilberedning 15 min. 8-10 portioner (36 stk.)

 

# Råvarer til Kalkunruller til party

100-150 g røget kalkunbryst i ½ cm-tykke skiver

1½ dl (150 g) ricottaost eller hytteost

1½ dl hummus

(købes færdig eller hjemmelavet, se Tips & råd)

1½ dl hakket bladpersille

1 spsk frisk koriander

1 tsk reven citronskal

1 spsk friskpresset citronsaft

2 tsk grovkornet sennep

6 færdigkøbte hvedetortillas 


* Fremgangsmåde:

1 Bland friskost, hummus, persille, koriander, citronskal, citronsaft og sennep i en stor skål eller i en foodprocessor.

Fordel pastaen på tortillaerne.

 

2 Skær kalkunkødet (eller brug kylling) i små tern og fordel det over ostemassen.

Tryk forsigtigt kødet ned i massen.

 

3 Rul tortillaerne så hårdt som muligt til faste ruller.

Læg hver rulle på et stykke plastfolie og rul sammen.

Opbevar rullerne i køleskabet og skær hver af dem i 6 stykker lige inden serveringen.

 

Tips & råd 

Kalkunruller til party

Kyllingekød er også godt. Tag skindet af røget eller grillet kylling, skiv og tern fileterne.

 

Hummus er let at lave selv:

Hæld 100 g kikærter i en gryde og hæld så meget vand på, at det lige dækker.

Kog dem møre, 30 min.

Kom 2 fed hvidløg i kogevandet.

Lad ærterne køle af i vandet.

Hæld ærter med væde og hvidløg i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse.

Tilsæt 4 tsk olie, lidt ad gangen, 2 spsk citronsaft, 2 spsk yoghurt, ½ tsk salt og ¼ tsk hvid peber.

 

Variation:

Kompletter oste- og hummusfyldet med fx finthakkede, soltørrede tomater eller peberfrugt. Krydr med karry eller pesto.

Kødet kan erstattes med tynde skiver salami eller røget skinke.

 

PR. STK.: Energi: Kcal 49 = kJ 206

Kulhydrat 7 g Protein 3 g Fedt 1 g (18%) Fibre 1 g

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunschnitzler med mandler og citronSchnitzlerne er paneret med hakkede mandler og citronskal, der giver både smag og en sprød...
• Kalkun i det grønneLækker ret med kalkun der serveres sammen med blandt andet sølvbede. Sølvbede kendes også...
• Kalkunschnitzel og baba med romDet er en rig, velsmagende og fyldig dessert, så derfor har vi valgt en let hovedret med...
• Creme brûlée med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!