Logo

Kalkunbryst i aspic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 blade husblas
2 1/2 dl tør hvidvin
2 1/2 dl vand
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk bouillonpulver
Salt og peber
1 spsk sukker
400 g kogt kalkunbryst
2 hårdkogte æg
3 tomater
1 løg
2 kviste dild

Husblas udblødes i koldt vand 10 minutter.
Vin, vand og eddike bringes i kog, bouillonpulver, salt og sukker tilsættes.
Væden knuges af husblasen som derpå opløses i den varme suppe.
Suppen stilles til afkøling.
Kalkunbryst skæres i skiver.
Æggene deles i kvarte, tomater skæres i skiver.
Løget skæres i ringe. Kød, æg, tomater og løg anrettes på et fad og garneres med dild.
Den afkølede let stivnede aspic hældes over.
Anretningen stilles køligt til aspicen er helt stiv.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Snegle i chablisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havkat, bagt med peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stenbiderrogn med røræg og aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RomfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os