Logo

Grøn forårssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g blandet brændenældeskud, mælkebøtteblade, skovsyre, skvalderkål
2 spsk hakket persille
2 håndfulde løgkarse
30 g smør
1 l. grønsagsbouillon
2 dl creame fraiche 18 %
Friskplukket brøndkarse
 
De grønne blade og løgkarsen hakkes.
Alt dette dampes i smørret og kogende bouillon hældes ved.

Suppen koges i 10 min.

cremefraiche tilsættes og der smages til med lidt salt.

Hvis suppen er for tynd, kan den jævnes en anelse.

Ved serveringen drysses med brøndkarse.

Ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her