Logo

Grøn kartoffelsalat med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kartofler, kogte
300 g broccoli
1 porre
2 æg
2 spsk kapers
5-6 oliven, grønne
3-4 spsk fetaost
1 bdt persille
1 ds tun

De kogte kartofler skives og lægges jævnt ud i et fad.
Letkogt broccoli i mindre stykker drysses sammen med fintsnittede, tynde porreringe.
Ovenpå fordeles tun i mindre stykker samt feta i tern.
Til sidst drysses med kapers, oliven, kogt, hakket æg og persille.
Brug dressing til og servér salaten med lidt godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her