Logo

Kartoffelsalat kongen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat kongen


Kartoffelsalat hører sig til på buffetbordet, i picnickurven og til grillmaden. Her får du en skøn opskrift på sommerens bedste kartoffelsalat.

Kongen over alle kartoffelretter, i hvert fald i grill­-sammenhæng, er selvfølgelig kartoffelsalat.


8 mellemstore kartofler

saft fra ½ citron

3 spsk rapsolie

salt og friskkværnet sort peber

2 stilke blegselleri, finthakkede

2 grønne asparges 

2 spsk finthakkede syltede agurker

2 spsk finthakket/skivet rødløg

5 æg, hårdkogte, pillede (selvfølgelig) og grofthakkede

2½ dl mayonnaise

1 spsk sennepspulver

2 spsk æblecidereddike

Kog kartoflerne med skræl til de er møre, men stadig faste.

Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle så meget af at du kan holde på dem.

Pil kartoflerne og skær dem i små tern.

Hæld citronsaft og olie over og smag til med salt og peber.

Det er vigtigt at gøre dette før kartof­lerne bliver kolde.


Tilsæt selleri, asparges, agurk, løg og æg.

Bland mayonnaise, sennep og eddike i en anden skål og rør det derefter forsigtigt sammen med kartoffelblandingen.

Tjek om der skal mere salt og peber i.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her