Logo

Lækre grovboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

6 dl kerner (fx. solsikke, skårne rugkerner, sesam og hørfrø)
1 pk gær
2 tsk salt
2 kg hvedemel
*


6 dl vand koges op sammen med salt og kerner i en gryde, til det får en grød-agtig konsistens.
6-8 dl vand tilsættes og når det er koldt nok, røres gæren ud heri.

Melet tilsættes og det hele æltes godt.
Dejen må gerne klistre en lille smule inden det bliver stillet til hævning.

Skal hæve til det har dobbelt størrelse.
Bages ved 175 ºC i ca 20-25 min, til skorpen er lysebrun.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her