Logo

Strudse stroganoff med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g strudsekølle i strimler
30 g smør til stegning
50 g bacon i strimler
1 mellemstort løg
2 gulerødder
2 tomater
2 glas hvidvin
kalvebouillon
250 g kantareller (gerne tørrede)
1 fed hvidløg
timian
salt/peber

Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker.
Hvis kantarellerne er tørrede, lægges de i blød i vand ca. 1 time. 30 g smør brunes i en stegegryde og baconen kommes i.
Når det begynder at krympe, brunes kødstykkerne på alle sider.
Dæmp varmen og kom løgende i - de skal ikke brunes, overhæld med 2 glas hvidvin og lidt kalvesky.
Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber.

Efter ½ time tilsættes svampene. Retten snurrer i alt ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.