600 g strudsekølle i strimler
30 g smør til stegning
50 g bacon i strimler
1 mellemstort løg
2 gulerødder
2 tomater
2 glas hvidvin
kalvebouillon
250 g kantareller (gerne tørrede)
1 fed hvidløg
timian
salt/peber
Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker.
Hvis kantarellerne er tørrede, lægges de i blød i vand ca. 1 time. 30 g smør brunes i en stegegryde og baconen kommes i.
Når det begynder at krympe, brunes kødstykkerne på alle sider.
Dæmp varmen og kom løgende i - de skal ikke brunes, overhæld med 2 glas hvidvin og lidt kalvesky.
Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber.
Efter ½ time tilsættes svampene. Retten snurrer i alt ca. 1 time.