Logo

Chokolademuffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portionen her er 20 x oprindelig opskrift med omskrevet fremgangsmåde til storkøkken.

Giver 240 Muffins
2,4 kg halvbitter mørk chokolade
3 kg blødt smør
3 kg sukker
60 æg
3,2 kg hvedemel
2 dl bagepulver
½ dl kanel

Hak chokoladen groft
Pisk smør og sukker tykt og cremet – mindst 5 min.
Pisk æggene sammen i en skål for sig. Pisk dem i smør og sukker lidt af gangen.
Bland hvedemel, bagepulver, kanel og chokolade i en stor skål.
Vend melblandingen i dejen.
Fordel dejen i store kraftige plast-frost-poser.
Klip en snip af så dejen kan presses ud i formene.
Anvend smurte forme, papirforme eller silikoneforme.
Bag kagerne i ca. 15 min v. 200ºC, til de føles faste og der ikke hænger dej ved en spids kniv eller et træspid.
Lad dem køle lidt på en bagerist inden de vendes ud af formene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her