
 
Nem mad til gæster og familiesammenkomster. Dessert-ideer findes her.
Til 6 personer. Tilberedningstid: ca. 40 min. Ikke
fryseegnet. 
#
6 schnitzler af kalve- eller svinekød (à ca. 150 g) 
hvedemel
salt og peber 
2 store løg 
75 g smør 
2 grønne peberfrugter 
2 tsk paprika 
1 dl bouillon 
12 dl fløde 
2 dl tør hvidvin persille 
1-2 tsk maizenamel 
*
1. Vend schnitzlerne i mel, krydret med salt og peber. 
2. Pil løgene og skær dem i ringe. 
Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. 
3. Brun løgene på en pande i 15 g smør, tag dem op og drys
med salt. 
4. Læg 50 g mere smør på panden og steg kødet 3-4 min. på
hver side. 
Læg det på et fad og hæld stegeskyen over. 
Hold det varmt. 
 
5. Svits peberstrimler i 10 g smør på panden. 
Drys med 2 tsk paprika. 
Tilsæt bouillon og lad pebrene simre 5-6 min. 
Tilsæt hvidvinen, lad det koge op og jævn saucen med
maizenamel, der er udrørt i lidt vand. 
6. Læg løgene tilbage i panden og varm det igennem. 
Kom fløden i og hæld saucen over kødet. 
Serveres med nye kartofler eller gratinerede kartofler. 
 
