
 
Gullasch er en skøn simreret, som oprindeligt kræver meget
lang tilberedelsestid. Her er opskriften for dig, som har kødrester fra
søndagsstegen. Læs mere her!
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. 
#
4 store løg 
20 g smør 
1 spsk olie 
1 fed hvidløg 
300 g stegt oksekød fra søndagsstegen 
1 spsk paprika edelsüss 
1 tsk hel kommen 
2 dl bouillon af terning 
1 spsk tomatpuré 
salt og peber fra kværn 
1 spsk maizenamel 
*
1. Pil løgene og hak dem fint. 
Svits dem gyldne i smør og olie i en stor gryde. 
Pres hvidløgsfeddet over. 
2. Skær kødet i store terninger, der brunes i fedtstoffet. 
Tilsæt paprika og kommen. 
Rør godt rundt. 
3. Tilsæt bouillon og tomatpuré. 
Bring retten i kog. 
Lad den snurre i 10 min. 
Smag til med salt og peber, evt. også mere paprika. 
4. Jævn retten med maizenamel rørt ud i koldt vand. 
5. Server kartoffelmos eller løse ris til.