Logo

Kyllingesalat med soya-ingefærvinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g dampet/kogt kyllingekød
100 g ristet bacon
2 avocadoer
4 tomater

Marinade:
2 spsk soya
2 spsk citronsaft
2 spsk finthakket frisk ingefær
4-6 spsk ingefærolie
1 spsk kogende vand
1 spsk honning

Kom alle ingredienser til marinaden - bortset fra vandet - i en food processor eller en blender.
Blend ca. 30 sekunder, kom så det kogende vand i og blend yderligere i 10 sekunder.
Marinaden kan holde sig en uge, tildækket og køligt.
Skær den ristede bacon, avocado, kyllingekød og tomater i passende stykker og vend dem sammen med marinaden.
Krydr med salt og peber.
Lad det trække et par minutter inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her