8 plader frossen butterdej
Kødfyld:
500 g hakket oksekød
500 g champignon
olie
1 lille ds konc. tomatpuré (70g)
1-2 dl oksebouillon
salt og peber
basilikum
2 fed hvidløg
Spinatfyld:
350 g spinat
1 spsk smør
salt og reven muskatnød
Endvidere æg til pensling
Svits de rensede champignon, der er skåret i kvarte, i olie.
Tag dem op af gryden og brun dernæst det hakkede oksekød. Kom
champignon tilbage i gryden sammen med tomatpuré og bouillon. Krydr med salt og peber, basilikum og hvidløg.
Lad blandingen simre ca. 10 minutter.
Damp spinaten i smør, til den falder sammen.
Krydr med salt og reven muskatnød.
Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter ved stuetemperatur.
Læg dem side om side og i forlængelse af hinanden, så kanterne går lidt
ind over hinanden.
Rul dejen ud.
Fordel farsen på dejen og bred den dampede spinat (uden væde) over.
Pensl kanterne med æg og rul dejen sammen som en roulade.
Læg rullen på sammenføjningen.
Pensl med æg og bag rullen ca. 40 min. ved 200ºC.