Logo

Butterdejsrulle med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 plader frossen butterdej
Kødfyld:
500 g hakket oksekød
500 g champignon
olie
1 lille ds konc. tomatpuré (70g)
1-2 dl oksebouillon
salt og peber
basilikum
2 fed hvidløg
 
Spinatfyld:
350 g spinat
1 spsk smør
salt og reven muskatnød
 
Endvidere æg til pensling
  
Svits de rensede champignon, der er skåret i kvarte, i olie.
Tag dem op af gryden og brun dernæst det hakkede oksekød. Kom
champignon tilbage i gryden sammen med tomatpuré og bouillon. Krydr med salt og peber, basilikum og hvidløg.
Lad blandingen simre ca. 10 minutter.
Damp spinaten i smør, til den falder sammen.
Krydr med salt og reven muskatnød.
Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter ved stuetemperatur.
Læg dem side om side og i forlængelse af hinanden, så kanterne går lidt
ind over hinanden.
Rul dejen ud.
Fordel farsen på dejen og bred den dampede spinat (uden væde) over.
Pensl kanterne med æg og rul dejen sammen som en roulade.
Læg rullen på sammenføjningen.
Pensl med æg og bag rullen ca. 40 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her