Salsa: 
1 gul udkernet hakket peberfrugt 
2 hakkede tomater 
1 hakket rødløg 
35 g sorte oliven i skiver 
1 spsk olivenolie 
lidt citronskal og saft fra usprøjtede citroner
 
2 tykstegsbøffer 
olivenolie 
courgetter i skiver 
nye kartofler 
        
Sæt en grydefuld nye kartofler over og tænd op i grillen. 
Bland en spraglet salsa af 1 gul udkernet, hakket peberfrugt, 2 hakkede tomater, 1 hakket rødløg, 35 g sorte oliven i skiver, 1 spsk olivenolie og lidt citronskal og saft.  
Pensl 2 tykstegsbøffer med olivenolie og grill dem på hver side til saften pibler op. 
Drys med salt og peber. 
Servér de grillede bøffer med nye kartofler, ristede courgetter i skiver og salsa. Og nyd så aftenen.