
En spændende champignonsuppe med låg af butterdej og
pizzaost, de tager sig utroligt festlige ud - en rigtig surprise til en festlig
middag
#
25 g smør 
1 hakket løg 
500 g kylling/kalkunkød i strimler 
500 g champignon 
1 l. vand 
3 kyllingebouillonterninger 
3 grønsagsbouillonterninger 
1,5 dl fløde 
3 spsk hvedemel 
3 forårsløg 
salt, peber 
3. krydderi efter smag 
2 plader butterdej 
revet pizzaost 
*
Løg, kylling og champignon brunes i smørret. 
Vand og bouillonterninger kommes ved. 
Fløden røres op med melet og kommes ved. 
Koger op og smages til. 
Butterdejen rulles ud og skæres i stykker på ca. 20x20 cm. 
Suppen hældes i en suppekop og dækkes med butterdejen. 
Pizzaosten og groft salt drysses på dejlåget og det sættes i en 200ºC  varm ovn til dejen er gyldenbrun ca. 20 minutter. 
Færdig til servering - de tager sig utroligt festlige ud.