1 fidet kanin
5 dl tør hvidvin
½ dl cremefraiche 38%
2 store løg
1 fed hvidløg
1 krydderurtebuket
75 g hvedemel
I spsk stærk dijonsennep
50 g usaltet smør
1 bundt persille
salt
peber
Skær kaninen i portionsstykker og drys salt og peber på dem.
Løgene pilles og hakkes.
Varm smør i en stegegryde, tilsæt kaninkød, lever og de hakkede løg.
Svits dem under omrøring med en træske, til kødstykkerne er smukt brunede.
Tag leveren op. Drys melet over kødet, rør det sammen og lad melet »tørre« i 5 minutter for svag varme; hæld derefter hvidvinen ved.
Bring vinen i kog og tilsæt så meget vand, at kødet dækkes.
Tilsæt det pillede og pressede hvidløgsfed samt krydderurtebuketten.
Læg låg på og lad retten koge i 45 minutter.
Persillen skylles, tørres, og blade ne hakkes.
Tag kødet op og læg det i et varmt serveringsfad.
Pres leveren gennem en sigte i en skål, tilsæt cremefraiche og rør derefter sennep, blod og i spsk af saucen i.
Hæld skålens indhold i saucen under omrøring for svag varme.
Si saucen og hæld den over kødstykkerne.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt i sidste øjeblik en stor håndfuld hakket persille