Logo

Muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på de mest basale muffins. De er lette at lave og smager bedst den dag de er bagt. Prøv dem med smør eller syltetøj.

500 g hvedemel
2 spsk bagepulver
200 g smør
1 æg
2 dl mælk

*

Bland hvedemel og bagepulver.
Skær fedtstoffet ud - det skal have stuetemperatur - og brug el-pisker til at røre det sammen med æg og mælk.
Tilsæt hvedemel og bagepulver.
Rul dejen ud på et meldryssset bord i en kvart cm's tykkelse.
Stik dejen ud med et lille glas eller en udstiksform på ca 5 cm i diameter.
Sæt dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min.
Disse muffins smager bedst samme dag, de er bagt.
De spises med smør, ost eller syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her